perjantai 27. syyskuuta 2024

Viikko 39

Viikko aloitettiin tunnetaidoilla, kun Nipsuilla ja Niiskuilla oli Molli-tuokio ja pienillä Pikkuli-hetki. Mollissa aiheena oli jännitys ja Pikkulissa harmitus.

Tiistain minieskarissa harjoiteltiin I-kirjainta.

Nipsuilla oli mallin mukaan rakentamista. Pienimmät lajittelivat pieniä erivärisiä eläimiä saman värisiin kuppeihin.

Keskiviikkona oli vuorovaikutusleikkiä, missä leikittiin punainen ja vihreä valo -leikkiä. Vihreällä valolla sai liikkua aikuisen ohjeistamalla tavalla ja punaisella valolla piti pysähtyä.


Toisena leikkinä leikittiin kim-leikkiä pienillä ilmapalloilla. Lopuksi jokainen sai poksauttaa haluamansa värisen pallon. Se oli kivaa!


Hattivatit ja Pikkumyyt rakentelivat junarataa.


Torstaina pidimme lastenkokouksen, missä muun muassa suunnittelimme tulevaa halloweenia.  Ulkovesileikit sateisessa säässä olivat mukavia. Torstaina meillä oli myös vanhempainilta, kiitos kaikille osallistujille! Kirjoitellaan vanhempainillasta ensi viikolla pientä infolappusta myös niille, ketkä eivät vanhempainiltaan päässeet.



Perjantaina Nipsut ja Niiskut suuntasivat metsäretkelle. Meillä oli mukana suurennuslasit ja etsimme sekä katselimme ötököitä. Oksia ravistelemalla saimmekin muutamia ötököitä tutkittaviksi.



Etsimme myös pienissä ryhmissä syksyn värejä värisuunnistuksen avulla.



Hattivatit sekä Pikkumyyt jäivät päiväkodille muovailemaan.


Olemme rakentaneet nukkariin kaupunki/työmaaleikin ja se on ollut tämän viikon kovassa suosiossa. Hyvin lapset tunnistivat seinältä kirkon sekä naisvuoren.



Hyvää viikonloppua!