perjantai 13. syyskuuta 2024

Viikko 37

Viikko aloitettiin isompien lasten kanssa hämähäkkiaskarteluilla. Harjoittelimme saksien käyttöä ja leikkaamista, liimaamista sekä hahmottamista. Hauskoja hämähäkkejä saimme aikaan.


Tiistaina 1-4-vuotiailla oli ötökkäloruja.


Tiistaina Niiskuilla oli minieskari, missä jatkettiin tarinaa eteenpäin ja harjoittelimme A-kirjaimen piirtämistä sekä numeroita 1 ja 2. 


Keskiviikkona musiikissa laulettiin ja leikittiin ötökkälaulujen tahtiin. Lauluina oli muun muassa hämä-hämähäkki, muurahaisten muori ja tupsutoukkakehrääjä.


Torstaina alkoi 4-5-vuotiailla vuorovaikutusleikki. Teimme siellä julisteen, johon jokaisen käsi maalattiin. Aikuiset maalasivat ensin lasten kädet ja sitten lapset saivat maalata aikuistenkin kädet. Pienemmät rakentelivat samaan aikaan yhdessä junarataa.



Tällä viikolla olemme myös viettäneet liikenneturvallisuusviikkoa. Olemme lukeneet liikennekirjaa ja leikkineet liikennevaloleikkiä punaisella ja vihreällä valolla.


Areenasta olemme katsoneet Maltin ja Valtin tietoiskuja kotipihan vaarallisuudesta, pyöräilykypärän käytöstä ja heijastimen käytöstä.


Perjantaina lähdimme kävelyretkelle bongailemaan liikennemerkkejä ja aika monta löysimme.


Liikenneturvallisuusaiheiset totta vai tarua -kortit. 


Hyvää viikonloppua! Ensi viikon torstaina 19.9. on perheiden yhteinen aamupala klo 6.30-8.30, tervetuloa!