perjantai 18. elokuuta 2023

Viikko 33

 Vilijonkan viikko alkoikin kivoissa merkeissä, kun lähdimme käymään läheisessä Maamiehen leikkipuistossa. Siellä pääsimme touhuamaan kaikkea kivaa kavereitten kanssa.

Tällä viikolla aloitimme ryhmätoiminnat, kukin ikäluokka omissa ryhmissään.
 Niiskut aloittivat minieskarihommat harjoittelemalla kolmion, neliön ja ympyrän piirtämistä ja värittämistä mallin mukaan.4v. Nipsut aloittivat Nallematikan. Nallematikassa herätellään matemaattisia valmiuksia nallejen ja leikkien avulla. Tuokioiden kulussa on aina sama järjestys, joka alkaa tervehtimisestä ja kuulumisien vaihdosta leikkien ja miettimisien kautta aina siihen, kunnes lapset laittavat nallet nukkumaan tuokion lopuksi.
Tällä viikolla aiheena oli kokojen vertaaminen.

1-3v. Hattivatit tekivät erilaisia pöytähommia.

Tällä viikolla alkoi myös Nipsuilla ja Niiskuilla Fanni-tunnetaitotuokiot. 
Fanni on pieni tunteellinen norsu, joka opettelee tunnistamaan kaikenlaisia omia tunteitaan. Niitä sitten lasten kanssa yhdessä pohditaan  ja eläydytään niihin myös leikkien kautta.
Tällä viikolla tutustuttiin jännityksen tunteeseen.

Nipsut miettivät minkälaiset ruoat ovat heidän mielestään hyviä, tai ei niin hyviä.

Hattivatit tutustuivat erilaisiin tunteisiin sadun kautta.


Myös pöytäteatterista päästiin nauttimaan tällä viikolla. Esityksen nimi oli "Retkireppu ja liian jännittävä salaisuus". Siinä opimme käsittelemään mm. ystävyyttä, anteeksiantoa ja rehellisyyttä.


Perjantaina musisoitiin ennen aamu-ulkoilua erilaisilla tutustumis- ja nimilauluilla.

Ensi viikolla, heti maanantaiaamusta saamme vierailijoita Voimisteluseura Siriuksesta. He tulevat ohjaamaan lapsille voimistelutuokion.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! 😊