perjantai 8. maaliskuuta 2024

Viikko 10

Viikko aloitettiin valokuvauksella ja lapsista saatiinkin ihania kuvia otettua, vaikka osaa lapsista vähän jännittikin uudenlainen tilanne. Tiistaina jatkettiin minieskaria ja Nipsujen Fanni-tunnetaitohetkeä. Minieskarissa tutustuttiin noopelin avulla kirjaimiin P-Ö ja tehtiin kynäpaperitehtävä, missä piti kuvamallista täydentää toinen kuva samanlaiseksi. Fannissa oli aiheena kärsivällisyys ja oman vuoron odottaminen.


1-3-vuotiailla oli samaan aikaan muovailua.


Keskiviikkona juhlittiin 5-vuotissynttäreitä ja päivänsankarin synttäritoiveena oli temppurata, joten sellainen tehtiin aikuisen avustuksella. Temppurataan kuului kiipeily, kuperkeikan tekeminen, tunnelin läpi ryömiminen, tasapainopolku ja hernepussien heitto. Keskiviikkona vietimme myös lelupäivää.





Vielä kerran paljon onnea päivänsankarille!


Torstaina matkasimme musiikissa talven ihmemaahan. Ämpärirumpujen avulla lähdimme matkaan. Ensin kävelimme eli rummutimme hitaasti ja rauhallisesti ja ylämäkeen kiihdytimme vauhtia. Kuljimme myös karhunpesän ohi, jolloin hiivimme eli rumpua piti rummuttaa hiljaisesti vain sormenpäillä.



Perillä talven ihmemaassa sitten näimme paljon lumiukkoja (lumiukkomarssi-laulu) ja revontuleja (revontulitanssi-laulu) sekä muutuimme lumihiutaleiksi (lumihiutale-laulu). Takaisin päiväkodille matkasimme luistellen, hiihtäen ja pulkalla laskien (talvella-laulu). 


Perjantaina kävimme leikkipuistoretkellä.



Iloisesti kävellään takaisin päiväkodille.


Junarataleikkiä. Muita suosittuja puuhia on tällä viikolla ollut paloasemaleikki, kotileikki, ajaminen isoilla autoilla sekä värityskuvat.


Mukavaa viikonloppua,