perjantai 5. tammikuuta 2024

Hyvää uutta vuotta 2024!

Meidän uusi vuosi on alkanut kovilla pakkasilla, joten olemme viettäneet sisäviikkoa. Touhua on kuitenkin riittänyt kovasti. Uusi henkilökunta on päässyt tutustumaan lapsiin ja lapset meihin ja hienosti ollaan jo tultu lyhyessä ajassa tutuiksi. 

Tällä viikolla on ollut siis paljon vapaata leikkiä ja muuta tekemistä, muun muassa legorakentelua uusien värikkäiden legojen myötä. Uusien legojen mukana tuli paljon mallikuvia ja niitä isommat lapset rakentelivat innokkaasti.


Myös autoleikkiin saimme uuden hienon parkkitalon.


Lasten piirustuksissa näkyi tällä viikolla paljon laivoja sekä uuden vuoden raketteja.


Keskiviikkona otimme leikkien lisäksi vähän myös talvisia lauluja. Lauloimme ja leikimme mm. seuraavia lauluja: Lumiukkomarssi, Talvella, Lumihiutale ja lasten suosikki Pikku jänö nukkuu. Torstaina teimme nukkariin temppuradan, jota lapset pääsivät pienissä ryhmissä kulkemaan. Harjoittelimme kiipeilyä, tasapainoa, ryömimistä ja tarkkuusheittoa hernepussien avulla.




Duploista syntyi iso talo.


Hamahelmet sekä nappulat ovat myös olleet lasten suosikkeja tällä viikolla.


Henkilökuntaamme kuuluu nyt siis Emma Havukainen, joka palasi hoitovapaalta takaisin varhaiskasvatuksen opettajaksi, sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajat Miia Hokkanen, Erica Sundberg ja Saara Kumpulainen. Hyvää viikonloppua!