perjantai 11. lokakuuta 2024

Vko 41

Viikkoa aloiteltiin koko talon yhteisellä musiikkituokiolla: hämä-hämähäkki, muurahaisten muori, syksy tulla saa ja sadelaulu ämpärirummuilla ja marakasseilla säestettynä. 

Tiistaina nipsuilla ja niiskuilla oli Molli- tunnetuokio, aiheena epävarmuus ja närkästys. Leikimme mörötysleikkiä, jossa jokainen halukas sai vuorollaan piirin keskellä tehdä tai äänellä tai molempia oman mörötysliikkeen.

Hattivatit ja pikkumyyt olivat omalla tunnetuokiolla Pikkulissa. Aiheena oli lohdutus ja erilaiset tavat lohduttaa. Kokeilimme halata ja silitellä itseä sekä kaveria. Samoin kokeilimme miltä höyhenellä ja pumpulilla lohduttaminen tuntuu. Aika pehmeältä ja vähän kutittavalta.


Keskiviikkona Niiskut olivat minarissa ja siellä harjoiteltiin riimipareja sekä tehtiin matemaattisia kynäpaperitehtäviä.


Nipsujen kanssa tehtiin lajittelua tällä kertaa eläimillä ja saimme aikaiseksi omia eläinryhmiä.
1-3 vuotiaat harjoittelivat erilaisia muotoja.



Torstaina vietettiin Aleksis Kiven päivää ja meillä Vilijonkassa päivän toimintana oli satuhetki, isommille luettiin Mauri Kunnaksen seitsemän koiraveljestä ja pienemmät kuulivat Pallo kuuluu kaikille tarinan ystävyydestä. Katsottiin myös kuvaa Aleksis Kivestä.




Perjantaina oli vuorossa sitten eläinjumppa. Liikuimme Suomen luonnosta löytyvien eläinten tavoin.

Käärmeen luo piti luikerrella.


2-vuotiaiden karhukävelyä.


Tässäpä tämän viikon touhuja. Nyt kurakelien ollessa päällä toivoisimme aina näin perjantaisin, että kuravaatteet vietäisiin kotiin pesuun, jotta vähennämme sisälle tulevan hiekan määrää. Hyvää viikonloppua!