perjantai 12. huhtikuuta 2024

vko 15

 Maanantaina aloittelimme viikkoa satuhetkellä. Satuja luettiin pienryhmissä. Tässä pienten satuhetkestä, jossa luettiin 101 dalmatialaista tarinan päähenkilönä Laikku-koira.



Keväisiä vesi/kuraleikkejä pihalta, tässä rekka-autot pesussa. Ulkoilimme paljon sään suosiessa ja ihanassa auringon paisteessa.


Tiistaina minarit harjoittelivat yhteenlaskua dubloilla..


Ja käytiin läpi koti- ja villieläimiä. Samaan aikaan 1-4 v. olivat yhteisellä tunnetuokiolla, jossa katsottiin ensimmäinen jakso Tule ulos, Pikkuli! Pikkuli on pieni linnunpoikanen, joka elää metsässä äidin, isän, siskon ja veljen kanssa. Pikkulin ystäviä ovat Honkkeli-haikara, hämähäkki, pöllö, myyrä ja monia muita ystäviä. Pienen linnun maailmassa on aina jotakin uutta opittavaa. Pikkulin tarina löytyy Yle areenasta.



Keskiviikkona oli koko talon yhteinen musiikkihetki, lauloimme keväisiä lauluja mm valonsäde, värilaulu jne. soitimme myös ämpärirummuilla ja uusilla ihanilla pikkukätösiin sopivilla marakasseilla.


Torstaina olikin vuorostaan jumppatuokio, aiheena venyttely.

Tässä reippaita jumppaajia- ja venyttelijöitä.


Iltapäivällä nukkariin valmistui autorata isoille autoille…


Tämä oli  kiva juttu ja lapset tykkäsivät kovasti leikkiä autoilla ajaen rataa/ tunnelia pitkin.

Perjantaina meillä oli leffapäivä, katsottiin Risto Räppääjä ja polkupyörävaras. Kaapin kätköistä löydettiin lapsille leffaherkut, poppareita ja mehua.

Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!