perjantai 1. syyskuuta 2023

Viikko 35

Tämän viikon tunnetaitotuokioilla käsiteltiin erilaisia ja sekaviakin tunteita, auttamista ja sankaruutta. Kuvat kertovat lapsille Fanni-tuokioilla milloin mikäkin vaihe tuokiosta on edessä.
Tänä toimintakautena Vilijonkkaan on tullut uusi juttu synttäreiden viettoon. Jokainen saa syntymäpäivälleen valita itselleen mieluisimman toiminnon Synttäri Menu-listasta.


Tällä viikolla sankari valitsi Synttäri Menu-listasta päivän toiminnaksi temppuradan ja sai itse ideoida sen ja aikuinen auttoi radan kokoamisessa.


Ja kaikilla oli niin mukavaa!

Posteljooni toimitti laulun saattelemana onnittelukortin.
Onnea vielä päivänsankarille!!


Toiveleikkinä leikittiin Pieni lohikäärme ja kerättiin kaikki halukkaat kaverit mukaan laululeikkiin. 
Ja jotta pääsi mukaan jonoon piti mönkiä kavereiden jalkojen alta jonon perälle.Ensi viikolla vietetään poikkeuksellisesti lelupäivää maanantaina, joten viikonlopun jälkeen omat lelut kainaloon Vilijonkkaan tullessa. 

Ensi viikko on Vasuista vauhtia varhaiskasvatukseen -teemaviikko, jonka aiheena on Kielten rikas maailma oppimispolun perustana. Vilijonkassa vietämme sitä oman kirjan viikon merkeissä, joten lapset saavat tuoda oman kirjan päiväkotiin. Luemme niitä sopivan hetken tullen. Muistattehan nimikoida kirjat vaikkapa maalarinteipin avulla. 


Mukavaa viikonloppua kaikille!!