perjantai 12. toukokuuta 2023

Viikko 19

Tällä viikolla olemme ahkeroineet yllätysten parissa, joten julkaistavien kuvien määrä on nyt vähäinen. Olemme harjoitelleet kevätjuhlaesityksiä päivittäin. Juhlahan vietetään Vilijonkan pihalla tiistaina 16.5. klo 16-17. 

Maanantaina lähdemme kevätretkelle Visulahden Hyperdinoon. Tällöin tulisi olla päiväkodilla yhdeksään mennessä, koska bussi lähtee hieman yhdeksän jälkeen. Paluukyyti on tilattu klo 11.15. Sen jälkeen päivä jatkuu tavalliseen tapaan lounaan ja päivälevon merkeissä.

Tällä viikolla meillä on ollut Sini tutustumassa työelämään. Hän on leikkinyt lasten kanssa ja auttanut päivän touhuissa. Kiitos Sini ja ihanaa kesää 😊

Keskiviikkona tulevilla eskareilla oli eskariin tutustumispäivä. Tässä heidän ajatuksiaan eskarista ja tutustumisesta:
"Siellä oli kivaa. Tutustuttii vaa siihe eskarii. Käytii juoksusalissa juoksemassa. Leikittii pikkuautoilla. Ja oltii ulkona."
"Tota me leikittii siellä keppihevosilla. Ja sitte sisällä myös me leikittii noilla scleisseillä."
"Me kierrettii talo ympäri eli käytii kattoo paikkoja, joku työhuone missä oli Isi."
"Et me leikittii hiiritalolla. Ja sit me tehtii kynäpaperihommia. Ja tehtii meiän merkit meiän kaappeihin. Ja millä kirjaimella meiän nimet alkaa."
"Ja siellä pitää olla tossut ku siellä on ne isot portaat."
"Me leikittii hevosilla ainakin."Torstaina juhlistimme tulevaa äitienpäivää. Äidit ja lapset saivat päiväkotipäivän lopuksi herkutella pullakahveilla ja mehuilla. 

Toivotamme kaikille aurinkoista viikonloppua sekä ihanaa äitienpäivää 💗