torstai 16. helmikuuta 2023

Viikko 7

”Valokuvaus. Kuvas kuvia meistä kaikista. Mitä varusteita kuvaajalla oli? No kuvausvarusteita.”

Viikko alkoi siis valokuvauksella. Kuvaaja tuli hyvissä ajoin tutustumaan meihin. Saimme heti nähdä millaisia kuvia meistä tuli.


Tiistaina vietimme ystävänpäivää tanssimisen merkeissä. Lapsille oli tehty sydämet, joissa oli oman nimen lisäksi jokin kuvio. Aluksi piti etsiä oma sydän ja sitten vielä oma pari kuvion perusteella. Sen jälkeen alkoivat tanssit parin kanssa. Lopuksi sai tanssia vielä vapaasti ilman paria tai vaikkapa porukalla.

Keskiviikon minarituokiolla luimme uuden Huiske-tarinan Selviytyjät. Tutustuimme myös o-kirjaimeen. Etsimme tavaroita, joissa on o-kirjain. Lopuksi katsoimme vielä uusintana "Kuka on Paxi" -animaation uudestaan, koska viimeksi kaikki eivät olleet paikalla.
Nallematikassa Nipsuilla oli aiheena laskeminen tiettyyn lukuun saakka.
Pienemmät miettivät omalla tuokiollaan mikä ei kuulu joukkoon erilaisten esineiden avulla.
Torstain temppuradalla oli tasapainoilua, hyppimistä, kuperkeikan tekemistä, kiipeilyä ja heittämistä. Minarit olivat luistelemassa retkiluisteluradalla. Hienosti ja innokkaasti sujui kaikkien luistelu.

Perjantaina mennään vielä uudelleen luistelemaan minareiden kanssa. Hemuleilla on suunnitelmissa vuorovaikutusleikkiä ja muilla sorminäppäryyttä vaativia hommia.

Huom! Maaliskuun lelupäivää vietetään poikkeuksellisesti 8.3., koska edellisellä viikolla osa lapsista lomailee.

Hyvää viikonloppua jo vähän etukäteen!