perjantai 9. joulukuuta 2022

Viikko 49

Tähän viikkoon onkin mahtunut monenlaista. Viikko oli myös normaalia lyhyempi itsenäisyyspäivän vuoksi ja saimme juhlistaa tiistaina Suomen itsenäisyyttä kotona.

Alkuviikosta kuusi tuotiin Vilijonkan sisätiloja koristamaan ja lapset pääsivät yhteistuumin koristelupuuhiin ja taitavien koristelijoiden toimesta saatiin meidän iloksemme kaunis kuusi meidän ruokailutilaan.

Torstaina saapui Röllin keittäjä Sanna loihtimaan perheille jouluisen yhteisen aamupalan.


Joulukalenterissa on jatkettu edelleen Hiiri Hiirusen touhujen seuraamista ja joka päivä lapset ovat saaneet satuhieronnan selkään. Emme saa lisättyä suoraa linkkiä Hiiri Hiirusen joulukalenteriin, mutta se löytyy esim. hakusanoilla "hiiri hiirusen joulukalenteri". Meidän tarinamme on kolmas ja samalla uusin Hiirusen joulukalentereista. Pidättehän kotona loput "luukut" vielä salaisuutena, jos innostutte tekemään satuhierontaa.


Lunta satoi loppuviikosta Vilijonkan pihallekin ja päästiin toden teolla erilaisiin lumileikkeihin.
Rekat saivat lumikuormia, pulkat pääsivät vetohommiin mukaan, lumikakkuihin löytyi materiaalia ja päästiin niitä leipomaan, kolat auttoivat auraajia lumitöissä sekä paljon muuta mukavaa touhua.


 Perjantaina sytytettiin jo tulevan adventtisunnuntain kolmas kynttilä ja laulettiin Nyt sytytämme kynttilän.


Tiistaina 13.12. vietetään Vilijonkan toiminnallista joulujuhlaa klo 16-17 välisenä aikana, jokaisen oman aikataulun mukaisesti.

Tonttulakkeja saavat lapset edelleen halutessaan tuoda Vilijonkkaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!