perjantai 4. marraskuuta 2022

Viikko 44

Maanantaina Vilijonkkaan saapui erinäköistä porukkaa kuin yleensä. Saimme hauskat kemut aikaiseksi tanssien, leikkien ja vähän herkutellenkin.


Tiistaina meillä oli tunnetaitoja. Minareiden Piki-tuokiolla Piki jätettiin leikin ulkopuolelle, jolloin Piki tuli surulliseksi.
Mollissa mietittiin sitä, miten tunteen tai mielialan muutos näkyy kasvoilta. Lapset saivat myös itse kokeilla, miten erilaisen ilmeen piirtäminen muuttaa koko kasvojen ilmettä. 
Hemuleiden kanssa aloitettiin vuorovaikutusleikkiä. Siinä on alussa alkulaulu, sitten kerrataan säännöt ja leikimme pari tai kolme varsinaista leikkiä. Lopuksi liimataan vielä kerhopasseihin tarra ja lauletaan loppulaulu.
Hattivatit harjoittelivat palapelien tekemistä.

Keskiviikkona oli lelupäivä. Lisäksi vietimme viisivuotissynttäreitä. Luimme synttärisankarin tuoman Petteri Kaniini-kirjan. Onnea synttärisankarille! 

Torstain kynttilähetken tarinassa poikaa pelotti kulkea rotkon reunaa, mutta isän rohkaisemana hän uskalsi mennä siitä. Lapset saivat myös kertoa, mitä he leikkivät oman isänsä kanssa. 


Perjantaina Hattivatit ja Hemulit leikkivät eläimillä ja autoilla sekä lukivat kirjaa.
Nipsuilla oli nallematikassa lukumäärän vähentymiseen ja lisääntymiseen liittyvä kultakalaleikki.
Minareiden kanssa luimme uuden Huiske-tarinan Härdelli. Puuhun muuttivat vielä Nuutelo ja Viisakko. Tutustuimme i-kirjaimeen. Väritimme värityskuvaa, jossa oli i-kirjaimella alkavia kuvia.
Eteisen seinällä on kysely joulun ja vuodenvaihteen hoidontarpeesta. Siinä on myös ennen itsenäisyyspäivää oleva maanantai 5.12., johon toivomme pikaisia vastauksia.

Hyvää viikonloppua kaikille!