perjantai 10. kesäkuuta 2022

Viikko 23

 Viikko aloitettiin taas Niiskujen osalta minarituokiolla, joka olikin tämän kevään viimeinen.

Tuokiolla piirrettiin taas oma kuva, jota voi verrata viime syksyn ensimmäisellä tuokiolla piirrettyyn, kuinka paljon on vuoden aikana muuttunut..   Myös lukemisleikkiä leikittiin ja siinä piti löytää toisiaan vastaavat kortit.Tällä viikolla olemme toteuttaneet myös lastenkokouksessa tulleita lasten toiveita tutustua eri eläimiin. Olemme tutustuneet sammakoihin, sisiliskoihin, käärmeisiin sekä perhosiin.

Vilijonkkaan voi tuoda nyt kesäkuun ajan päivittäin omia leluja. Välillä keskitymme joihinkin tiettyihin leluihin tai teemoihin, mutta kerromme niistä sitten erikseen etukäteen. Tällä viikolla Vilijonkassa on vieraillut mm...

...urheilevia pehmoja, jotka tosin aina välillä sotkeutuivat nauhoihinsa...

...ja paljon erilaisia työkoneita ja autoja, joista osa juuttui jo kuutioihin kiinni. Mutta onneksi kuitenkin oli myös pelastuskalustoa reilusti paikalla.

Myös paloautot joutuivat sammutustöihin kun nukketalossa epäiltiin tulipaloa.

Kaivinkone kävi vielä katolla tarkistamassa, että kaikki on hyvin! 

Roboteilla oli myös seuraa toisistaan ja välillä meno äityikin niin virtaa vieväksi, että toiselta tyhjenivät akut kesken hommien. 
Nyt säiden lämmettyä muistuttaisimme myös siitä, että kaikilta lapsilta löytyisi säänmukainen vaatetus erikseen sisälle ja ulos.  Aurinkorasvat laitamme tarvittaessa iltapäivisin Vilijonkassa, mutta aamu-ulkoiluun rasvauksen tulisi tapahtua kotona. 

Oikein lämmintä ja aurinkoista viikonloppua!  🌞