perjantai 3. kesäkuuta 2022

Viikko 22

 Kesäkuu on täällä ja tällä viikolla ollaan nautittu sekä aurinkoisista että vesisateisista säistä. Maanantaina meillä oli tuttuun tapaan minieskaria ja muilla oli temppurataa sekä naulaus ja naputus -hommia.

Tiistaina viimeisellä Molli-hetkellä luettiin Molli ja Kumma -satu. Pienillä oli myös satuhetki ja siellä luettiin ihana satu satumaisista yksisarvisista.

Keskiviikkona vietettiin ulkolelupäivää, joten olimme aamulla pitkään ulkoilemassa ja leikkimässä sekä omilla että kavereiden ulkoleluilla. Hiekkalaatikolle saatiin ainakin hyvät työmaaleikit aikaiseksi.


Keppiheppasella oli ruoka-aika ja ruuaksi oli lehtiä.


Loppuviikosta toteuttelimme lasten toiveita meidän toivepuustamme. Torstaina rakenneltiin iiiiiso junarata leikkihuoneeseen ja se sai olla siellä koko päivän ajan leikittävänä. Ja koska kaikki eivät mahtuneet yhtä aikaa junarataan, niin muina hommina oli sitten taikahiekkaleikit sekä muovailut.Muovailuvahasta muovailtiin hirviöitä ja matoja sekä pieni tonttukoti tonttuineen ja Joulupukkeineen.


Perjantaina lapset saivat tuoda kotoa oman lautapelin halutessaan ja niitä sitten pelailtiin aamupalan jälkeen.


Maanantai-aamuna meillä kävi myös Kääriäisen Petra, joka on tulossa Vilijonkkaan elokuussa sijaistamaan Emmaa, Emman äitiysloman ja vanhempainvapaan ajaksi. Petra onkin meille aikuisille jo tuttu Päiväkoti Röllin henkilökunnasta ja lapsetkin ottivat Petran jo tosi hyvin vastaan.

Ensi viikolle on taas luvattu aurinkoisia säitä, joten muistuttelemme aurinkorasvan ja vesipullon tuomisesta. Aamun rasvauksen olisi hyvä tapahtua jo kotosalla, niin rasva ehtii hyvin imeytymään ennen aamu-ulkoilua. Hyvää viikonloppua!