keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Viikko 51

Näin se jouluviikkokin pyörähti käyntiin! Kovat pakkaset ovat pitäneet meidät sisähommissa, vain isommat lapset ovat käyneet aamupäivällä parinkymmenen minuutin happihyppelyillä. 

Maanantai aloitettiin kuitenkin nallematikalla ja minieskarilla. Minieskarilaiset pääsivät sekoittelemaan värejä, kun opettelimme päävärejä ja välivärejä. Se olikin sitten jännittävää katsoa, mitä väriä tuli, kun kahta väriä sekoitettiin.


Muuten olemme sitten joulukalenterin avaamisen lomassa toteuttaneet myös erilaisia lasten toiveita. Yksi niistä oli majaleikki ja rakensimmekin yksi päivä monta majaa, joihin lapset pääsivät leikkimään. Päiväruualla lapset taas pääsivät maistelemaan glögiä piparin kanssa.Tässä majassa pidettiin eväshetkeä ja eväitä oli niin paljon mukana, että hyvä kun 
lapset itse mahtuivat sisälle majaan.


Pieni hedelmätarha-pelissä yritettiin yhteistuumin saada kaikki kirsikat puusta ennen kuin korppi sai ne.


Joulu-tonttumme on taas tälle viikolle keksinyt kaikkea puuhaa. Tosin eräs aamu tonttu löytyi vangittuna ja mietimmekin, että ovatkohan jo muut lelut kyllästyneet tontun jekkuiluihin ja päättäneet vangita tontun. No sinä aamuna ei tonttu päässytkään jekkuilemaan.


Mutta seuraavana aamuna Joulu-tonttu oli pistänyt orkesterin pystyyn nukkariin ja 
ottanut muita leluja siihen mukaan.

Toivotamme kaikille perheille oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä onnea uudelle vuodelle 2022! Koska joulujuhlamme peruuntui, olemme lähettäneet jokaiselle perheelle sähköpostin kautta jouluisen videon.

Me työntekijät lomailemme seuraavasti: Emilia aloittaa joulun vieton jo 23.12. ja palaa töihin 27.12. Anu lomailee 27.-31.12. ja Emma lomailee 30.-31.12. Emilia ja Heli ovat tällöin koko viikon töissä. Uudenvuoden jälkeen olemme jälleen kaikki paikalla.