perjantai 26. marraskuuta 2021

Viikko 47

 Viikko aloitettiin 3-vuotissynttärijuhlinnalla ja posteljooni pääsi ojentamaan päivänsankarille kortin. Oli meillä kivat juhlat, onnea vielä!Henkilökunnan syksyisessä Leikin voima -koulutuksessa on saatu uutta inspiraatiota leikkejä ajatellen ja yksi sen tuotoksista on uusi merenneito-leikki, joka rakennettiin yhteen alasänkyyn. Se onkin ollut suosittu leikki tällä viikolla.Fanni-tunnetaitohetkellä oli aiheena luottamus. Pareittain lapset pääsivätkin kokeilemaan luottamusta, kun piti olla parin kuljetettavana ja pitää silmät samalla kiinni.  

Hattivatit aloittelivat jouluisia kukka-askarteluja hyasinttien muodossa. Kukan painoimme kuplamuovin avulla ja sitten sille leikattiin paperista varsi ja lehdet.Isot autot parkkeerattiin hienoon riviin.


Myös Nipsut ja Niiskut aloittivat omaa hyasintti-askartelua silkkipaperista repimällä ja 
rypistämällä pieniä palloja.

Torstaina meillä oli nukkarissa heijastin-etsintää taskulamppujen avulla. Samalla mietittiin, miksi heijastin on näin pimeään vuodenaikaan tärkeä. Hienosti lapset kertoivat, että heijastimen avulla näkyy pimeässä. Jokainen lapsi sai myös oman paloautoheijastimen kotiin vietäväksi.Saimme loppuviikosta lunta reilusti maahan ja sehän oli lapsista tosi kivaa!


Penkkiä putsattiin lumesta.


Lumipallojakin sai hienosti pyöriteltyä.

Perjantaina Nipsuilla ja Niiskuilla oli jälleen vuorovaikutusleikkiä. Leikkinä tällä kertaa oli autopesula, missä jokainen lapsi sai olla auto ja auto pestiin haluamastaan paikasta. Pesujen jälkeen rentouduttiin peiton alla ja aikuiset kävivät silittelemässä.


Hyvää viikonloppua!