perjantai 12. marraskuuta 2021

Viikko 45Viikko alkoi tutuissa merkeissä minieskareitten ja Nallematikan harjoitusten parissa. 
Minieskarit etsivät samankokoisia esineitä ja harjoittelivat samankaltaisia sanoja, kuvassa esimerkiksi on mato, kannu ja pato, joista mato ja pato ovat samankaltaiset sanat.Nallematikassa etsittiin erilaisuuksia ja samanlaisuuksia, sekä verrattiin ja luokiteltiin niitä.
Huomasimme, että asiat voi luokitella tosi monella eri tavalla ja Pikku-Nallekin oli iloinen kun sai lapsilta tosi hyviä vinkkejä siihen, kuinka omat lelut voi siivota luokitellen ne esim. koon mukaan.Keskiviikkona Vilijonkassa oli lelupäivä. Kyllä olikin taas monenmoisia kivoja kulkupelejä, pieniä eläinhahmoja, nukkeja ja autoratoja kotoa löytynyt. Aamupäivän leikkituokio meni mukavasti niillä leikkien ja kavereiden leluja ihastellen ja kokeillen.

Torstaina oli ihanan aurinkoinen päivä pitkästä aikaa, joten sää suosi meidän retkeämme leikkipuistoon. Siellä oli taas kiva käydä leikkimässä; kiipeilemässä, keinumassa ja laskemassa mäkeä. 
Hiekkahommiakin osa lapsista puuhasteli siellä.
Perjantaina aamulla musisoitiin mm. keijuista ja pakkaspojista, roboteista, pienen pienestä sateesta sekä säestettiin litinöitä lätinöitä-laulu ämpäreillä.


Lisäksi tällä viikolla pelattiin pelejä, temppuiltiin temppuradalla, luettiin satuja ja viimeisteltiin salaisuuksia viikonlopuksi kotiin vietäviksi. 

Toivotamme kaikille isille Oikein Hyvää Isänpäivää ja mukavaa viikonloppua kaikille!